Home Новини Новини Концерт „Различното твори чудеса”
Концерт „Различното твори чудеса” ПДФ Печат Е-мейл
Понеделник, 30 Март 2015 05:29

На 24 март 2015 година в навечерието на един от най-светлите  християнски празници Благовещение  Фондация „Старт” и Община Враца,  под под патронажа на инж. Николай Иванов - кмет на Община Враца,  реализираха концерта  „Различното твори чудеса”.

С този концерт започна културния цикъл на Фондация „Старт” от събития в областта на музиката и изобразителното изкуство,  с които даваме  възможност за изява и провокираме  желанието за  творческо развитие на талантливи хора с физически проблеми,  като акцентираме преди всичко на таланта.

Концертът се проведе в Концертната зала на Община Враца, със  специалното участие  на: Джина Иванова, Кристина Александрова, Ивайло Донков, Вася Попова,

Светослав Стойчев и талантливи изпълнители от Фондация „Старт”.

Начало на програмата постави фолклорен ансамбъл „Хемус” от гр. Враца.

С магията наречена танцово изкуство ни завладяха танцов състав „Радост” при Център за работа с деца от гр. Враца и модерен балет „Вива”.

Не по-малко обаятелни бяха и изпълненията на вокална група „Детелинка” от Център  за работа с деца в гр. Враца.

Водещия -  Николай Априлов, разплака публиката със своите анонси.

Концертът се превърна в незабравима емоция за изпълнителите и публиката. 

С концерта в гр. Враца, започва набирането на участници в Осмия международен музикален фестивал „Надмощие на духа”.

Всеки, който има желание да участва трябва да изпрати свой аудио запис,  кратка автобиография и телефон за обратна връзка на адреса на Фондация „Старт”.

Музиката, със своята мелодия ни довежда до самия край на вечността и за няколко минути ни дава възможност да се докоснем до нейното величие! 

Благодарим на всички, които ни помогнаха да реализираме  концерта по повод християнския празник Благовещение.

Медийни партньори на инициативата: Българска национална телевизия, Българско национално радио, Национално издателство за образование и наука "Аз Буки", Телевизия "Враца", радио "Силвър", вестник "Конкурент".   

От екипа на Фондация „Старт”

 

 
Приятели: Парфюми | ИТ Новини | ИТ Форум | ИТ Сервиз | ИТ Части